Web Design

INFOMAT EXIM realizeaza site-uri excelente. Dar ce face cu adevarat un site excelent? Un site frumos iti capteaza atentia cu imagini deosebite si iti retine atentia cu un continut de calitate si o navigare usoara. INFOMAT realizeaza site-uri puternice care iti vor face afacerea cunoscuta

Design exceptional

Ne-am castigat reputatia de a produce web-design performant, folosind tehnologii de varf, pentru firme mari si mici dintr-o larga varietate de domenii. Suntem specializati sa oferim clientilor web-design inovativ, personalizat si accesibil ca pret. Va putem ajuta fie ca doriti sa realizati un site nou, fie ca doriti sa refaceti design-ul un site existent

Managementul continutului

Imaginati-va cum ar fi sa adaugati sau sa stergeti informatii de pe site-ul dvs. in timp real, cum ar fi noutati despre societate, produse sau cataloage. Acum imaginati-va cum ar fi sa puteti face toate astea fara sa aveti nici o experienta tehnica sau de web-design, fara sa trebuiasca sa instalati nici un fel de software pe calculatorul dvs. INFOMAT ofera o solutie simpla pentru a va tine site-ul la zi fara effort. Cu Managerul nostru veti putea controla informatiile afisate pe site-ul dvs.

Marketing Online

Cum va vor gasi clientii site-ul dvs. Printre milioanele de site-uri din lume? Cum va veti pozitiona deasupra concurentilor in motoarele de cautare? INFOMAT este solutia. Suntem experti in a va face site-ul vizibil pe web. Va asiguram ca veti fi gasiti pe motoarele de cautare principale.

Service Site

Dupa ce site-ul dvs. a fost realizat incepe distractia. Site-ul dvs. este acum terminat, ruleaza si va ajuta afacerea sa devina o afacere de succes. Ca orice investitie va trebui sa va tineti site-ul "in forma". El trebuie gazduit pe un server, tinut la zi si veti dori de asemena sa aveti la dispozitie diverse statistici despre modul cum este vizitat. INFOMAT va pune la dispozitie o varietate mare de pachete de hosting si service pentru ca site-ul sa "munceasca" din gereu pentru dvs.